Monday, October 5, 2009

Bianca

40 comments:

  1. hi what`s up My name is Bianca My favorite sport is soccer and I like to play with my friends my favorite subjet is writing and I hope you write back.

    ReplyDelete
  2. hi my name is natalie i like to play football and also like to play with friends.....my favorite in school subject is history i like to learn about the U.S.A......how is life in north carolina?i went there for a vacation in 2006 aand stayed in an awesome cabin.welli gotta go wash my football uniform for my game 2moro peace out dawg

    ReplyDelete
  3. Well Natalie is a cool name and it was cool getting to know you so do you have any brothers or sisters? I have 3 brothers and 2 sisters I am Hispanic so are you Hispanic or American? Well it was awsome knowing you Natalie AND I HOPE YOU WRITE BACK PEACE !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Hey once again I am Bianca I think you are sick or something that is why you could not write me back well if you are sick I hope you feel better when you write me back I really want to know how you look like do you have brown or black? well I hope we can be BEST BUDDIES!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. yes i was sick and i feel much better.i have four sib;lings 1 brother 3 sisters.i am 100% american.i hope we can be best buds to.i am not hispanic.PEACE OUT!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. im sorry my friend was typing that while i did my homework.... i actually have twin sisters and 1 brother.do you like animals?i have 3 cats,stinky, princess,and sam.. 1 dog,dixie and an african grey bird named sasha.all my animals are very friendly and love to play...my dog eats grass,princess climbs trees, stinky gets scared very easily and sam is vicious... sasha is the loudest bird you will ever see. well i have to go take a science test.. write back sooon!!!

    ReplyDelete
  7. Well I have a dog she is a girl so I Had heared that your school is going to have a family night I want to know what you are going to be and what your princpal is going to be and I have to go lunch hope you fell better PEACE OUT I have to go hope you write back.

    ReplyDelete
  8. HEY!!! again I still wonder why you could not write me back and think because you are sick or could not write back but still how is the weather like is it cold or hot? here in north carolina is chilly And what are you going to dress up for holloween Iam going to be a cow girl hope you write back.

    ReplyDelete
  9. Hello there WHAT`z ^ yesturday I went to this unrversity it is called Wakeforest me and my friends went and we went to this hunted house it was scary and at the same time I was scard it was so cool and we went to a donaut shop they were so good hope you write back soon.:)

    ReplyDelete
  10. Hey I am typeing to you again I am talking to you because I want to know if you are going to read 6 books to eat at McDonalds with your prinical and I want to know what books you are going to read HOPE YOU WRITE BACK :)

    P.S. IF YOU ARE SICK I HOPE YOU FELL BETTER WHEN YOU WRITE BACK!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. ya we have to do that too idk what im gonna read soooooooooo im sooo happy i get to disect a squid and then 2moro i get to get my hair cut to my shoulders and getting highlights in.... g2g on a ffieldtrip PEACE OUT!!!!

    ReplyDelete
  12. NAT NAT NAT NAT NAT NAT NATNovember 4, 2009 at 6:02 AM

    where r u from... im 100% american indian im cherokee also i am apache indian..... my great grandma was an indian so i basically am an indian. does ur school have reading counts!?!?!?!?! if u do how many points do u have i have 82 so far, i need to hurry up and finish my book. well gotta do math yippee..... hahahahahaha bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye

    always,
    ME!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. when will you wirte backkkkk jeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hahahahahahaha i think i am mental cuz im always running around and making weird noises and funnny face and going crazy and a lot of other stuffffffs. i am verrrrrrrrrrrrrrrrry hiper right now hahahahahehehehehehohohohoh i love my cousin soooo much and get 2 see her on thxgiving wooooooooooooohhhhhhhhhooooooooooo im soooo happpppppppppyyyyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  14. heyyyyy this is kylieeeeeeeeeee(awesome) im nnaattaalliieess best friend. were home dogzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz im deandres penpallllll what is hee likkkk

    ReplyDelete
  15. natalie(awesomeee #2)November 6, 2009 at 9:39 AM

    shes rightt about the home doggs part and yes she is awesome

    ReplyDelete
  16. wats are your favorite colors mine are baby blue black lime green and white after thanksgiving im getting a new dog named checkers and he is 3 months old. he is a catalula lepard dog black & white write back soon

    ReplyDelete
  17. answer me!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. I am so sorry 4 not writing you back it is becaues my teacher would not let me so my favorite color is black, lime green , sky blue and yellow and do not think u are the only one who get`s hiper and crazy cause i do 2 so what color is your dog going to be? oh yae I am 100% mexican and i am so sorry that i could not write you back as soon as i could I used to have highlights to but then i died my hair dark red so c u later NAT could I call you NAT? and you could call me binky cause some of my friends call me like that so i HOPE U COULD WRITE ME BACK AS SOON AS YOU CAN!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)

    ReplyDelete
  19. P.S. WHAT COLOR ARE YOUR HIGHLIGHTS?:):):):):):):):):)

    ReplyDelete
  20. my highlights were purple......next im getting blue because it satys in longer than the other colors

    ReplyDelete
  21. when will u write back...... im getting bored

    ReplyDelete
  22. ANSWER MEEEEEEE!!!!!!December 15, 2009 at 9:52 AM

    heeeeeeeelllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ANSWER MEEEEE

    ReplyDelete
  23. I am so sorry 4 not writing you back So what have you been up to I could not write to you soon because our teacher gave us alot of work okay i do not know what to write about SO I HOPE YOU WIRTE BACK SOON!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  24. HEY WHATS UP NAT what have you been up to and did you Know it is your principal`s BIRTHDAY ON FRIDAY So i do not Know what to write about so I WILL WRITE BACK TO YOU WHEN I CAN OKAY NAT BYE-BYE

    ReplyDelete
  25. Hello.................. when is ur birthday mine is september 13....... well g2g cya

    ReplyDelete
  26. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ANSWER MEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ReplyDelete
  27. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    = HEY in whale language!!!!!!

    ReplyDelete
  28. supposive kylie copier =)))January 29, 2010 at 10:07 AM

    WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

    ReplyDelete
  29. why wont you answer me!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  30. Iam sorry cause our teacher won`t let us my birthday is july 21 i hope you write back to me.

    ReplyDelete
  31. Hey what`s ^ can you please write me back and iam sorry i could not write you back as soon as i could.bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye

    ReplyDelete
  32. Hey what`s up you have not been on the computer for a while are you even there guess what my best friend Patsy change to a different school and i was soooooo sad cause she was leaving and i started to cry and yesturday was her last(march 9,2010) and know everyone was sad of course i was so she was the only one i hang out with the most and know i don`t i was sad and if some one in you class was Patsy pen-pal tell them that she moved I` AM SAD and i wish you good luck on your test and that is all hope you write back BREAK A LEG!!!!!! BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE :) :) :) :) :) :) :) :)

    ReplyDelete
  33. OOOPS!!!! IT WAS ON MARCH 8,2010 YEAH BYE

    ReplyDelete
  34. ha bianca it s your ffiend jaina ad i hope u had a great spring break and what up .......lolsmily face

    ReplyDelete
  35. hey nat who is jaina??? iam just wondering cause it sounds familar to this girl in my school yeah coooooool and please answer me I am just board you need to. please

    ReplyDelete
  36. hey nat please write back

    ReplyDelete
  37. i do not no this woman

    ReplyDelete
  38. Okay just wanted to Know it is this girl in my school.

    ReplyDelete
  39. Okay i just wanted to know it is this girl in my school.

    ReplyDelete
  40. Oops I just saw that i typed the same thing 2 times sorry please write back

    ReplyDelete